Emballasje­konto

En oppdatert «børs» for dine returverdier. Smart Retur kan tilby alle sine kunder en egen web basert emballasjekonto. Gjennom denne løsningen vil du ha din egen side hvor all emballasjen du ønsker å kjøp/selge vil ligge klart. Du velger kun antallet og hvilken dato du ønsker levering/henting. Systemet genererer automatisk en bestilling med ordrenummer og faktura.

Gjennom denne tjenesten tilbyr vi også en egen embalasjekonto til kunder som har behov for å lagre emballasje i visse perioder av året. Vi vet at det ved deler av året er behov for å få emballasjen tilbake umiddelbart, men også perioder hvor man lagrer den inn mot sesong. Derfor tilbyr vi nå en egen konto med total saldooversikt over all emballasje Smart Retur håndterer for deg.

Smart Retur sorterer alle de ulike produktene og setter de inn på kundens respektive konto. Gjennom web løsningen har du full kontroll på antall enheter av den ulike emballasjen og kan når som helst få det levert til eget lager, eller som utveksling mot din leverandør/transportør.

Totaloversikten gir vi deg med en egen «rapport knapp». Her finner du alle dine sorteringsresultat, ordre og fakturerer. Systemet gir deg enkelt og greit fullstendig kontroll uavhengig om du er liten eller stor forbruker av emballasje.

Allerede kunde?

Logg inn

 

Kontakt oss for mer informasjon